Skjønnheten Og Udyret (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Lukk opp døren til tidenes mest fortryllede slott og bli med Skjønnheten Og Udyret på et magisk eventyr. Denne spesialutgaven av Disneys udødelige klassiker byr på en uforglemmelig filmopplevelse, med digitalt restaurert animasjon, Oscar-belønnet musikk og mengder av filmmagi.

Når den vakre - men sære - prinsen blir offer for en forbannelse, forvandles han til et udyr med et utseende så skremmende at ingen våger å møte ham. Den eneste måten å bryte forbannelsen er å finne noen som kan elske han for den han er - men hvem vil vel elske et udyr? Ved en tilfeldighet havner den vakre Belle på slottet, der lampen Lymiere, klokken Kloksworth og alle de andre forheksede tingene gjør alt for at romansen skal begynne å spire.

Skjønnheten Og Udyret, som hadde kinopremiere i 1991, er den første animerte langfilmen som noensinne ble nominert til en Oscar for beste film. Regien ved Gary Trousdale og Kirk Wise, og produsent er Don Hahn. Det samme trekløveret sto senere bak Ringeren I Notre Dame (1996) og Atlantis - En Forsvunnet Verden (2001). På det norske lydsporet hører vi stemmene til blant andre Merete Trøan, Wenche Foss, Toralv Maurstad, Helge Reiss, Anne Marit Jacobsen og Lasse Lindtner.
Bonusmateriale
  • Å tonesette en klassiker
  • Bortklipte scener
  • Skjønnheten og Udyret på Broadway
  • Musikkvideo
Produktfakta
Produksjonsår 1991 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Islandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Islandsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Gary Trousdale / Kirk Wise Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer BXY4018899 Serie Disney-klassikere, Oscar-vinnere, Skjønnheten Og Udyret (Disney)

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i