Solsidan - Sesong 3 (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Komiserien Solsidan ble Sveriges absolutt mest sette og populære program og ingen annen svensk komiserie har hatt seertall i nærheten av Solsidan. I sesong 3 stifter vi bekjentskap med flere nye ansikter.

Anna og Alex venter sitt andre barn og endelig kjøper de sitt drømmehus. Lykken bremses riktignok av et kjøkken som aldri blir ferdig og de tvinges ut i håndverksjungelen. Anna blir stresset av alle som fremstår så perfekte og lykkelige på Facebook og Alex oppdager en ubehagelig slekting. Freddes og Mickans sønn Victor har akkurat begynt på skolen, men er ikke akkurat klassens skolelys. De bekymrer seg for hans fremtidsutsikter og gjør alt for at sønnen skal få vinnerinstinkt og de riktige kontaktene. Mickan lengter etter et tredje barn. Ove mistenker at hans kone Anette er på vei til å forlate han og gjør alt for å vinne henne tilbake. Han fortsetter selvfølgelig også å irritere Alex.

Bonusmateriale

  • Tabber
  • Bak Kulissene

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 47 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Felix Herngren, Henrik Dorsin, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Mia Skäringer
Bestillingsnummer 460444 Serie Solsidan
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende