Space Chimps (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
HAM III er sirkus-sjimpansen med gener fra en ekte verdensromhelt! Som en testamentarisk gave fra sin bestefar havner han midt oppi en romekspedisjon. Dette skjer etter sterkt press fra en valgkampsorientert senator om å finne liv på andre planeter. HAM III blir den nyeste rekrutten til et lag av godt trente verdensrom-sjimpanser. Oppdraget som går gjennom et intergalaktisk ormhull er svært farlig, og HAM III stiller motvillig opp. Dette galaktiske eventyret skyter HAM III og verdensrom-reisefellene, Titan og Luna; opp og dypt inn i kosmos til en forunderlig planet som styres av en besynderlig og tyrannisk konge.

Med trusselen om et dødelig dunk av den onde kongen konstant hengende over seg, setter astro-sjimpansene alle krefter til for at dette farlige oppdraget skal lykkes, at de selv skal overleve og at planeten kan frigjøres. Noen ganger må det en tur til det ytre verdensrommet til for å lære hva som egentlig er viktig i livet; når bananen splittes er det innsiden som teller.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 17 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Dansk), Dolby Digital 5.1 (Finsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Kirk De Micco Skuespillere Tegnefilm
Bestillingsnummer 6556-31n0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende