Starman (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Regissøren JOHN CARPENTER presenterer her et romantisk science-fiction eventyr, med Jeff Bridges i hovedrollen som et uskyldig romvesen fra en fjern planet som lærer hva det vil si å være et menneske og forelsket. Da romskipet hans blir skutt ned over Wiconsin, flykter Starman (BRIDGES) til en avsidesliggende hytte, hvor det bor en ulykkelig ung enke, Jenny Hayden (KAREN ALLEN), og kloner hennes avdøde mann. Det lykkes romvesenet å overtale henne til å kjøre ham til Arizona, idet han forteller henne at hvis han ikke rekker tilbake til moderskipet sitt innen tre dager, dør han.

Reisen blir farefull da de blir tett forfulgt av agenter fra regjeringen som er fast bestemt på å fange romvesenet, død eller levende. I løpet av flukten viser Starman at kjærlighet er en universell kraft, og Jenny gjenoppdager sine lidenskapelige følelser.

Produktfakta

Produksjonsår 1984 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Science Fiction
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Engelsk
Lydformater True HD 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør John Carpenter Skuespillere Charles Martin Smith, Jeff Bridges, Karen Allen, Richard Jaeckel
Bestillingsnummer CTR29631BR Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i