Tamara Drewe (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Britiske Stephen Frears, kjent som regissøren av The Queen og High Fidelity, leverer her et herlig sammensurium av landsbyliv, erotiske eskapader, utroskap og fornøyelige forviklinger. I hovedrollen møter vi Gemma Arterton, tidligere sett i James Bond - Quantum Of Solace, mens Dominic Cooper (Mamma Mia!) spiller trommisen Ben. Filmen er basert på den engelske humorstripa med samme navn.

Tamara Drewe er en ung journalist som i voksen alder vender tilbake til landsbygda hvor hun vokste opp. Som tenåring var hun unnselig, men etter en neseoperasjon og en mer harmonisk fordeling av kroppslige attributter er hun med ett forvandlet til et vaskeekte sexsymbol.

Unge frøken Drewe flytter inn i barndomshjemmet, like ved et tilfluktsted for storbyforfattere som ønsker fred og skrivero. Etter et intervju med rockestjernen Ben Sergeant, innleder hun et lidenskapelig forhold med ham - men i bakgrunnen lurer vennen Andy. Han har aldri gitt opp ungdomsforelskelsen, og nå som hans gamle flamme er tilbake i ny og forbedret utgave, blir følelsene bare sterkere. Men det er ikke bare unge menn som lar seg beta av den yppige Tamaras sjarm. På kort tid snur den unge kvinnen hele det lille samfunnet fullstendig på hodet: Mennene vil ha henne, kvinnene vil ha henne så langt vekk som overhodet mulig.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 46 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Stephen Frears Skuespillere Dominic Cooper, Gemma Arterton, Luke Evans, Roger Allam, Tamsin Greig
Bestillingsnummer MP1087BR Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende