Taxi (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Izzat-regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen står bak den mye omtalte NRK-serien Taxi, en heftig actionthriller med Adil Khan i hovedrollen.

Javar (Khan) er nyutdannet jurist og bor på Frogner med journalistkjæresten Anne - uten at familien hans vet det. Han gjør det godt som forretningsadvokat i et ærverdig advokatfirma, men livet består av mange halvsannheter for at han skal kunne leve som han ønsker, uten å måtte stå til rette for sin pakistanske familie.

En dag kommer svogeren hans, som kjører drosje for Taxi123, med en minnepinne som inneholder falske regnskaper. Svindelen er umulig å oppdage. Ikke minst fordi sjefen for skatteetaten, Hans Gablein, får godt betalt av taxieiernes regnskapsfører for å holde kjeft. Men når de som tjener store penger på svindelen forstår at Javar har minnepinnen, starter en jakt på liv og død i Oslos gater - anført av drosjeeieren og gjenglederen Khan. Javars eneste utvei er å få hjelp til å avsløre korrupsjonen i taximiljøet, men han vet ikke hvem han kan stole på. For når pengesummene er i hundremillionersklassen, er ikke et liv mye verdt. Og i byens gater kjører drosjer med øyne som ser alt …

Blant de øvrige skuespillerne i Taxi finner vi Kaia Varjord og Assad Siddique, i tillegg til kjente navn som Jarl Goli, Terje Strømdahl, Anne Krigsvoll, Anne Rygg, Zahid Ali og Anders Hatlo.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 1 Spilletid 3 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen Skuespillere Adil Khan, Assad Siddique, Jarl Goli, Kaia Varjord
Bestillingsnummer BNY6023356 Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende