Inngår i
  • Filmnyheter til spesialpris

Terence Hill & Bud Spencer - Comedy Collection - Vol. 3 (BLU-RAY)

319,00 31900 Veil. pris 349,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 6-12 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Super Snooper: Terence Hill er den nyutdannede politimannen Dave Speed, som skal innkassere en parkeringsbot langt ute i ødemarken. Desverre er dette også steder hvor forsvaret foretar topphemmelige prøvesprengninger med atomvåpen. Dave får en skikkelig dose radioaktivitet, noe som gir ham overnaturlige krefter! Han overlever fall fra skyskrapere og flytter ting ved hjelp av tankekraft. Daves kollega Willy (Ernest Borgnine) nekter lenge å tro at Dave virkelig har superkrefter - men alle skurker får til stadighet kjenne det.
Banana Joe: Bud Spencer er Banana Joe, en vennlig kjempe av en banandyrker som bor i en liten afrikansk by. Det går livet sin vante gang helt til et stort selskap vil ta over bananplantasjen og sette Joe i fengsel. Kjempen Joe er riktignok en snill og hyggelig kar, men om man erter ham lenge nok, tar han til knyttenevene. Og Joe har ingenting imot å slåss mot ti mann - samtidig!
Even Angel eat Beans:Fribryteren Charlie (Bud Spencer) og drømmeren Sonny (Giuliano Gemma) er to fattige tøffinger i 30-årenes New York som håper på bedre tider. De får sjansen til å tjene store penger når de begynner å jobbe for en mafiaboss. Problemet er at de er alt for myke. De låner ut penger til fattige istedenfor å innkassere beskyttelsespenger og driver hele tiden mafiabossen til vanvidd. Til slutt bestemmer bossen seg for å rydde Charlie og Sonny av veien. Men de har glemt en sak ? Charlies formidable styrke som først og fremst sitter i nevene!
Blackie the Pirate:Når de når en av piratenes arenaer, møter de tre andre pirater, inkludert Skull (Bud Spencer). En av dem selger ubevisst en verdifull og vakker fange fra sitt siste ran. Blackie kjøper henne, og deretter begynner kampen om lasten og den vakre fangen med de andre piratene og Vicekongen på den beste hardtslående og kanonskytende piratmåten.
Produktfakta
Produksjonsår 1971 Utgitt 2022
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Komedie Antall disker 4
Spilletid 6 timer 51 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Dansk, Norsk, Svensk Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Bud Spencer, Terence Hill Bestillingsnummer 15712

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende