Inngår i

The Amazing Spider-Man 1 (4K Ultra HD + Blu-ray)

219,00 21900 Veil. pris 329,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

The Amazing Spider-Man er historien om hvordan Peter Parker må foreta livsviktige valg om han skal ta i bruk sine krefter eller ikke, og om hvordan dette former hans skjebne mot å bli en helt.

Peter er i utgangspunktet en utstøtt elev på videregående som ble forlatt av foreldrene som ung, og blir oppdratt av av sin onkel Ben og tante May. Som de fleste tenåringer prøver Peter å finne ut hvem han er og hvordan han ble den personen han er i dag, og hvordan han skal oppføre seg rundt sin første ungdomsforelskelse, Gwen Stacy.

Livet blir snudd på hodet når Peter oppdager en mystisk dokumentmappe som tilhørte faren, og begynner en jakt for å forstå foreldrenes forsvinning. Dette fører ham direkte til Oscorp og laboratoriet til dr. Curt Connors, farens tidligere samarbeidspartner.

Spider-Man må snart tre frem fra skyggene når Peter havner på kollisjonskurs med Connors' alter ego, The Lizard. Og det er her Peter må ta sine hittil vanskeligste beslutninger.

Filmens hovedroller er spilt av Andrew Garfield, Emma Stone og Rhys Ifans. Regissør Marc Webb er mest kjent for den sjarmerende (500) Days Of Summer fra 2009.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Utgitt 2017
Format 4K Ultra HD + Blu-ray Sone Sone B
Sjanger Action Antall disker 2
Spilletid 2 timer 16 minutter Aldersgrense 12
Undertekster Norsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic Regissør Marc Webb
Skuespillere Andrew Garfield, Chris Zylka, Emma Stone, Martin Sheen, Rhys Ifans Bestillingsnummer 52GSU3100189
Serie Marvel

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende