The Blind Side (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den storvokste tenåringen Michael Oher (Quinton Aaron) kjemper seg gjennom hverdagen i Memphis, nærmest hjemløs. En hustrig kveld går han langs veien og blir oppdaget av Leigh Anne Tuohy (Sandra Bullock), som finner ut at gutten er klassekamerat med datteren hennes. Leigh Anne insisterer på at Michael, som er kledd i shorts og t-skjorte midt på vinteren, må komme inn fra kulden. Uten å nøle foreslår hun at gutten kan overnatte hjemme hos familien hennes for. Det som begynner med en vennlig gest, blir til noe langt mer etter hvert som Michael blir en del av Tuohy-familien - til tross for deres svært ulike bakgrunn.

I sitt nye miljø må tenåringen takle situasjoner han aldri før har opplevd. Familien hjelper Michael med å få talentene hans opp i dagen, både på skolebenken og fotballbanen, og hans personlighet og bakgrunn får stor innvirkning på familien.

John Lee Hancock har gjort seg bemerket like mye som manusforfatter som regissør. To ganger har han skrevet manuskript for legenden Clint Eastwood, først til kidnappingshistorien A Perfect World, deretter til krimdramaet Midnight In the Garden Of Good And Evil. Med The Blind Side, basert på en sann historie, har han både skrevet manus og regissert. Bullock mottok en Oscar for sin tolkning av den handlekraftige og ressurssterke Leigh Anne, og filmen ble nominert til beste film.

Bonusmateriale

  • Intervju med Michael Oher, den profesjonelle amerikanske fotballspilleren hvis liv filmen fremstiller
  • På Sidelinjen: Sandra Bullock og Leigh Anne Tuohy ansikt til ansikt
  • På Sidelinjen: Regissør/manusforfatter John Lee Hancock og forfatter Michael Lewis ansikt til ansikt
  • Bak kulissene til The Blind Side
  • Historien om den store Quinton
  • Ekstra scener

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 8 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Bestillingsnummer 1000164930 Serie Oscar-vinnere

Andre produkter i samme serie