The Bling Ring (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
The Bling Ring er en film basert på virkelige hendelser, regissert av Sofia Coppola (Lost In Translation, Somewhere, Marie Antoinette). I rollene møter vi blant andre Emma Watson, Leslie Mann, Taissa Farmiga og Katie Chang.

En gjeng tenåringer, besatte av mote og berømmelse, gjør innbrudd i kjente personers hjem i Hollywood. Drevet av ønsket om å eie de samme klærne og den samme pynten som sine forbilder, sporer de opp ofrene på nettet og bryter seg inn i hjemmene deres. Utbyttet er designerklær, smykker og andre eksklusive statusobjekter.

The Bling Ring er inspirert av virkelige hendelser rundt en gjeng ressurssterke ungdommer fra Los Angeles som ble en av de mest aktive innbruddsligaene i Hollywood-områdets noensinne. Det hele startet som en lek, men utviklet seg i helt gal retning - som et grelt eksempel på hvor langt man kan gå i jakten på luksus og forhøyet status.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Sofia Coppola Skuespillere Claire Julien, Emma Watson, Israel Broussard, Katie Chang, Leslie Mann, Taissa Farmiga
Bestillingsnummer 1300075 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i