The Bucket List (UK-import) (BLU-RAY)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
De lever i to verdener, men så vil skjebnen at bilmekanikeren og mangemilliardæren må dele sykehusrom. Der innser de at noen drømmer bør bli virkelige før de kaster inn håndkleet for godt - koste hva det koste vil. Deres livs eventyr er i gang.

For mange år siden, da Carter Chambers var ung og prøvde å definere sine drømmer og planer, banket virkeligheten på døra. Ekteskap, barn, forpliktelser og 46 år som bilmekaniker forandret lista over drømmer til et bittersøtt minne om forspilte sjanser. Den ble bare en mental øvelse for å få tiden til å gå under panseret på en bil.

Businessmilliardæren Edward Cole hadde aldri sett ei liste uten en sluttsum. Han hadde vært for travelt opptatt med å tjene penger og bygge et imperium til å tenke på hva hans innerste behov måtte være.

De aldrende mennene må dele sykehusrom, og de har mye tid til å tenke på hva som skal skje videre - og hvordan de selv kan påvirke det. De har et behov for å akseptere hvem de er og valgene de har gjort, og et presserende ønske om å bruke tiden de har igjen til å gjøre alt de noensinne har drømt om. Lista er ikke lenger en mental øvelse, men en dagsorden

Bonusmateriale

  • Musikkvideo - John Mayer "Stay"

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Rob Reiner Skuespillere Jack Nicholson, Morgan Freeman, Rob Morrow
Bestillingsnummer 7321900176385 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i