The Complete Stieg Larsson Millennium Trilogy (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er den fullstendige filmatiseringen av Stieg Larssons internasjonale bestselgere Menn Som Hater Kvinner, Jenta Som Lekte Med Ilden og Luftslottet Som Sprengtes. Denne boksen inneholder TV-versjonene av de tre ulike filmene, utvidet med ekstra scener - her er langt mer underholdning enn i kinofilmene, og alt du savnet fra boken. Det følger dessuten med en egen disk med unikt bonusmateriale.

Menn Som Hater Kvinner:
Lisbeth Salander (Noomi Rapace) er en ung og egenrådig jente med en mørk fortid. Hun er en enestående researcher og en av landets fremste hackere. Den gravende journalisten Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) er på sin side nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse, når Henrik Vanger, tidligere blant landets fremste industriherrer, vil gi ham et annerledes oppdrag. Lisbeth og Mikaels veier krysses, og mens de sammen graver dypt i familien Vangers fortid, støter de på en mørkere og blodigere historie enn noen av dem hadde kunnet ane.

Jenta Som Lekte Med Ilden
Lisbeth Salander vender tilbake til Sverige etter et lengre opphold i utlandet. Hun har skaffet seg en stor sum penger og er for første gang i sitt liv økonomisk uavhengig. Samtidig har Mikael Blomkvist i tidsskriftet Millennium fått tilgang på brennhett nyhetsstoff: Journalisten Dag Svensson og hans samboer Mia Bergman har kommet over avslørende opplysninger om en omfattende sex-handel mellom Øst-Europa og Sverige. Mange av dem som er innblandet i saken, har fremtredende posisjoner i samfunnet. Dystre hendelser i Salanders fortid begynner også å gjøre seg gjeldende. Når Dag og Mia blir brutalt myrdet, rettes mistanken mot Salander, og en storstilt politijakt settes i gang. Salander bestemmer seg for å gjøre opp med fortiden en gang for alle og sørge for at de som fortjener det, får sin straff … og Blomkvists og Salanders veier krysses nok en gang.

Luftslottet Som Sprengtes
Tempoet skrus opp enda noen hakk i denne tredje, avsluttende og avgjørende delen av Millennium-trilogien. Handlingen fortsetter der Jenta Som Lekte Med Ilden sluttet: Lisbeth Salander ligger hardt skadd på sykehuset etter den blodige kampen mot faren og halvbroren, mens anklagene om trippelmord henger over henne. Mikael Blomkvist graver på sin side i Salanders skjulte fortid for å komme nærmere sannheten om hvem som står bak forfølgelsen av henne, parallelt med at politiet gjennomfører en hemmelig gransking. De tre elementene flettes elegant sammen fram mot den nervepirrende slutten.

Bonusmateriale

  • The making of the soundtrack
  • Stieg Larsson interview
  • Niederman vs. Roberto
  • Cast and crew interviews
  • Behind the scenes
  • Noomi interview
  • Michael interview

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 4 Spilletid 9 timer 18 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.77:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Anders Ahlbom, Georgi Staykov, Lena Endre, Michael Nyqvist, Michalis Koutsogiannakis, Noomi Rapace, Per Oscarsson, Sven-Bertil Taube
Bestillingsnummer 1842031 Serie Stieg Larsson - Millennium-trilogien
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende