The Firm - Den Komplette Serien (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ti år har gått, men mafiaens hevnlyst varer evig og Mitch McDeere er fortsatt i livsfare. I The Firm får vi en stjernespekket og fritt stående fortsett else på suksessfilmen og boken med samme navn, og den bestselgende forfatteren John Grisham er selv

Som ung og lovende advokat felte Mitch det prestisjefylte advokatfirmaet Bendini, Lambert & Locke, et firma som viser seg å være ansiktet utad for Chicago mafiaen. Hans liv ble aldri det samme.

Nå har ti år gått, og etter mange vanskelige år under vitnebeskyttelse er Mitch og familien tilbake fra isolasjonen. De er fast bestemte på å gjenoppta sine liv og sin fremtid, men finner raskt ut at fortidens farer fremdeles er tilstedet og vil fortsette å jage dem, samtidig som nye trusler lurer. Sammen med sine nærmeste må Mitch ta en viktig avgjørelse – skal de fortsette å gjemme seg, eller skal de bli værende å kjempe?

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 4 Spilletid 15 timer 20 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Callum Keith Rennie, Josh Lucas, Juliette Lewis, Molly Parker
Bestillingsnummer 460413 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende