The Guard (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den mørke komedien The Guard er Irlands største uavhengige kinosuksess noensinne, med Brendan Gleeson (Gangs Of New York, Harry Potter-filmene) og Don Cheadle (Hotel Rwanda) i hovedrollene.

Sersjant Gerry Boyle (Gleeson) jobber som politi i en liten by i Irland. Han har en konfronterende personlighet, en subversiv sans for humor, en forkjærlighet for prostituerte - og absolutt ingen interesse for den internasjonale narkotikasmuglingen som har brakt FBI-agent Wendell Everett (Cheadle) til hans dør. En surrealistisk kjede av hendelser gjør det allikevel vanskelig for Boyle å holde seg unna.

The Guard har fått overveldende anmeldelser av et internasjonalt kritikerlag, mens Gleeson ble nominert til en Golden Globe for innsatsen som uortodoks politimann. I øvrige roller treffer vi blant andre Liam Cunningham, Michael Og Lane, David Wilmot, Mark Strong og Fionnula Flanagan.

Bonusmateriale

  • Making Of
  • Deleted & Extended Scenes
  • Outtakes
  • The Second Death - A shorfilm by John Michael McDonagh

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 36 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør John Michael McDonagh Skuespillere Brendan Gleeson, David Wilmot, Don Cheadle, Fionnula Flanagan, Liam Cunningham, Mark Strong, Rory Keenan
Bestillingsnummer 9896-91N0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i