Inngår i

The Hurt Locker (BLU-RAY)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
The Hurt Locker tegner et intenst bilde av elitesoldater med en av de farligste jobbene som tenkes kan: å desarmere bomber midt under kampens hete. Når en ny sersjant, James, overtar ansvaret for et topptrent bombeteam midt i en blodig konflikt, overrasker han sine to underordnede, Sanborn og Eldridge, ved uvørent å sende dem ut i et dødelig spill i en urban krigssone. James oppfører seg rett og slett som om han ikke er det minste redd for å dø. Mens mennene strever med å kontrollere sin skjødesløse nye leder eksploderer byen i kaos, og James' sanne jeg viser seg snart på en måte som vil forandre hver av mennene for alltid.

Regissør Kathryn Bigelow (Point Break, Near Dark, K-19: The Widowmaker) leverer med The Hurt Locker, basert på førstehåndsobservasjoner fra journalisten og manusforfatteren Mark Boal, sin aller beste film så langt i karrieren. Dypt realistiske actionsekvenser kombineres med intimt menneskelig drama, og Bigelows sterke portrett av soldatene har mottatt nærmest unison hyllest. The Hurt Locker var nominert til ni Oscar-priser og stakk av med totalt seks statuetter, deriblant for beste film, beste originalmanus og beste regi - i sistnevnte kategori ble Bigelow attpåtil historisk som tidenes første kvinnelige vinner.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2020
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Krig Antall disker 1
Spilletid 2 timer 11 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic Regissør Kathryn Bigelow
Skuespillere Anthony Mackie, Brian Geraghty, David Morse, Guy Pearce, Jeremy Renner, Ralph Fiennes Bestillingsnummer 1152391
Serie 2000-tallets 100 beste filmer, Oscar-vinnere

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende