The Informant! (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
En historie så utrolig at den være sann - om den beste (eller verste?) informanten FBI noensinne har hatt.

Hva var det egentlig Mark Whitacre tenkte på? En stigende stjerne i landbruksindustrigiganten Archer Daniels Midland (ADM) som plutselig blir varsler? Selv etter å ha gitt FBI informasjon om ADMs internasjonale konspirasjon for prissamarbeid, ser Whitacre for seg en forfremmelse innen firmaet. Men før noe sånt kan skje, må FBI ha beviser. En ivrig Whitacre går opp i rollen som hemmelig agent, og med stor iver tar han på seg avlyttingsutstyr og gjemmer en båndopptaker i dokumentmappa. I flere år holder han det gående - men så er plutselig ikke saken svart-hvitt lenger.

Uheldigvis for FBI har nemlig ikke nøkkelvitnet deres vært like åpenhjertig om hvordan han selv har forsynt seg av firmaets skattekiste. Whitacres stadig nye versjoner av historien er frustrerende for agentene som har investert mye tid og prestisje i oppdraget, og vinglingen hans truer med å ødelegge saken mot ADM. Det er nesten umulig å finne ut hva som er sant, og hva som bare finnes i Whitacres frodige fantasiverden…

Regissør Steven Soderbergh har på nytt slått seg sammen med en av superstjernene fra Ocean's-trilogien, og leverer med The Informant et kvikt spark i siden til storkapitalismen og dens håndlangere. Matt Damon bidrar med komisk gull som den lynkjappe og umåtelig populære Whitacre, informanten som legger stadig mer uhemmede planer.

Bonusmateriale

  • Ekstra Scener
  • Kommentarspor

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater True HD 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Steven Soderbergh Skuespillere Joel Mchale, Matt Damon, Melanie Lynskey, Scott Bakula
Bestillingsnummer WHV1000042597BR Serie True Crime

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende