The Karate Kid Collection (BLU-RAY)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Karate Kid (1984)
Den farløse Daniel Larusso (Ralph Macchio) møter sitt livs største utfordring i Karate Kid. Daniel har flyttet til Los Angeles fra østkysten, men sliter med å finne nye venner. Han blir offer for en brutal gruppe karateelever, men treffer samtidig nydelige Ali. Trent i selvforsvar av kampkunstmesteren (Pat Morita), i en Oscar-nominert prestasjon, (Beste Mannlige Birolle, 1984), står den 17 år gamle Daniel overfor sin verste fiende i en karateturnering hvor mer enn bare æren står på spill.

Karate Kid - Part II (1986)
Ralph Macchio og Noriyuki "Pat" Morita vender tilbake til rollene som brakte dem internasjonal berømmelse i Karate Kid. Karateeleven Daniel Larusso (Macchio) ledsager sin vise og uforutsigbare læremester Mr. Miyagi (Morita) til sistnevntes barndomshjem i Okinawa. For gutten er det en reise til en eksotisk og spennende verden, hvor han kan lære mer om sin treners hemmelighetsfulle fortid. For Miyagi er det derimot den siste sjansen for å se sin far i live, og å gjenoppleve kjærligheten til sin barndomskjæreste (Nobu McCarthy). Men Miyagis tilbakevending setter også gang i en bitter feide med den gamle fienden Sato (Danny Kamekona), en feide som kaster Daniel ut i et heseblesende sammenstøt mellom kultur og kampsport. Denne gang har Daniel ikke de begeistrede tilskuerne og sikkerheten hjemmefra i ryggen. Han møter sin største utfordring noen sinne, i en kamp hvor læreren blir eleven, og ærens pris er livet selv.

Karate Kid - Part III (1989)
Når Daniel bestemmer seg for ikke å delta i det forestående karatemesterskapet, blir han offer for den brutale Cobra Kai-eleven Mike Barns (Sean Kanan), som er fast bestemt på å gjenerobre tittelen. Daniels læremester og trener, Mr. Miyagi, beordrer Daniel til å ignorere Mikes trusler - og å holde seg helt borte fra turneringen. Men når Mikes uopphørlige overgrep utvikler seg til utpressning, føler Daniel seg tvunget til å delta i konkurransen, hvilket bringer han i konflikt med Mr. Miyagi - den personen som betyr mest for ham. Desperat oppsøker Daniel en annen karatelærer, Terry Silver (Thomas Ian Griffith), hvis voldelige kampteknikk står i direkte motsetning til Mr. Miyagis kloke instruksjoner. Men når Daniel oppdager at Terry og Mike samarbeider med Mr. Miyagis gamle erkefiende Kreese (Martin Kove), som har lagt en utspekulert plan om hevn, innser han at han har avvist den eneste personen som kan hjelpe ham
Produktfakta
Produksjonsår 1984 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 3 Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Noriyuki 'Pat' Morita, Ralph Macchio
Bestillingsnummer 52GSB6233127