The Kennedys (BLU-RAY)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den Emmy-nominerte miniserien The Kennedys forteller den kontroversielle og mye omdiskuterte historien om amerikansk politikks mest berømte, beryktede og glamorøse familie - men er også et mer generelt portrett av en ekstremt turbulent periode i moderne tid.

Med utgangspunkt i en maktsyk, manipulerende far som er fast bestemt på å leve ut sine egne drømmer gjennom sønnene John og Bobby, skildres den mektige Kennedy-klanens store triumfer og fryktelige tragedier på 1960-tallet. Blant ingrediensene er vedvarende rykter om narkotikamisbruk og utroskap, balansegangen mellom en fars krav og sønnenes ønske om å stå på egne ben, store personligheter og innviklede relasjoner.

Dramaseriens åtte episoder er regissert av Jon Cassar, som tidligere har hatt Emmy-vinnende regi på de syv første sesongene av 24. I de største rollene møter vi skuespillere som Greg Kinnear, Katie Holmes, Barry Pepper og Tom Wilkinson.

Bonusmateriale

  • Making Of
  • Interviews

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Joel Surnow Skuespillere Barry Pepper, Diana Hardcastle, Greg Kinnear, Katie Holmes, Kristin Booth, Tom Wilkinson
Bestillingsnummer 8260-91n5 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i