The Killing - Sesong 1 (BLU-RAY)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Den kritikerhyllede TV-serien The Killing, utviklet av manusforfatter og produsent Veena Sud (Cold Case), er den amerikanske versjonen av den danske krimsensasjonen Forbrytelsen. Handlingen er denne gang lagt til grå og våte Seattle på den amerikanske nordvestkysten.

Tenåringen Rosie Larsen blir funnet drept. Den erfarne drapsetterforskeren Sarah Linden, som egentlig er på flyttefot til California, blir motvillig satt på saken. Derfra tas vi med gjennom politiets etterforskning, familiens bunnløse sorg og det politiske nettet som viser seg å ha sammenheng med jentas brutale mord. Etter hvert som handlingen utfolder seg, blir det stadig tydeligere at ingenting er tilfeldig - alle har noe å skjule, og de blir alle innhentet av fortiden.

The Killing har ytterst fortjent fått mye ros for handling, atmosfære og skuespill. Mireille Enos (Big Love) er aldeles strålende i rollen som detektiven Sarah Linden, etterforskeren som er svært lite entusiastisk over å få jyplingen Stephen Holder (Joel Kinnaman, Snabbba Cash) som partner. Stemningen i serien er gjennomgående dyster og urovekkende, dog ikke uten humor. En på alle måter god versjon av Forbrytelsen, og vel verdt å få med seg selv for fans av den danske serien.

Bonusmateriale

  • An Autopsy Of The The Killing
  • Deleted Scenes
  • Orpheus Ascending - Extended Episode
  • Gag Reel

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 9 timer 26 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Billy Campbell, Brendan Sexton III, Brent Sexton, Jamie Anne Allman, Joel Kinnaman, Mireille Enos
Bestillingsnummer FP99152455 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende