The Last Station (UK-import) (BLU-RAY)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Helen Mirren (The Queen, Prime Suspect og Christopher Plummer (The Sound Of Music, Et Vakkert Sinn) spiller hovedrollene i dette gripende dramaet som tar for seg de siste dagene til det litterære ikonet Leo Tolstoj.

Etter å ha frasagt seg sin adelige tittel og sine eiendommer planlegger Tolstoj å donere sine honorarer til det russiske folket. Han får støtte av sin betrodde disippel Chertkov (Paul Giamatti, Sideways), menTolstojs dypt fornærmede kone starter kampen for å utfordre sin manns idealistiske og - i hvert fall i hennes øyne - overdrevne handling. Forfatterens tilbedende assistent spilles av James McAvoy (Om Forlatelse), og hans romantiske forhold til en frisinnet ung kvinne setter Tolstojs forestilling om den ideelle kjærligheten på en siste prøve.

En fortelling om to romanser - en i startfasen, en nær slutten: The Last Station er en kompleks, morsom, rik og følelsesladet historie om vanskelighetene med å leve med kjærlighet og det umulige i å leve uten. Filmen er regissert av Michael Hoffmann (En Midtsommernatts Drøm, One Fine Day).

Bonusmateriale

  • Interview with director Michael Hoffman
  • Conversations on The Last Station

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 52 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Ingen Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Michael Hoffman
Skuespillere Anne-Marie Duff, Christopher Plummer, Helen Mirren, James McAvoy, Kerry Condon, Paul Giamatti Bestillingsnummer OPTBD1754
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende