The Losers (UK-import) (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Clay, Jensen, Roque, Pooch og Cougar er på topphemmelig oppdrag i den bolivianske jungelen når de blir forrådt av CIA-agenten Max og etterlatt for å dø. Mot alle odds overlever de, og bestemmer seg for å ta hevn - om det så vil koste dem livet. Med hjelp fra den sexy agenten Aisha, som har sine egne grunner for å hate Max, legger gjengen en tilsynelatende umulig plan. Deres mektige fiende har nemlig ikke bare CIA i ryggen, han er også i ferd med å starte en krig som vil føre til globalt kaos. Tiden er i ferd med å løpe ut, men gjengen - som alle tror er døde - bevæpner seg til tennene og lader opp til kamp.

Eksplosive The Losers, regissert av Sylvain White (Stomp The Yard) og basert på Vertigo-tegneserien ved samme navn, er en brutal actionfilm med solide doser humor. Skuespillerne er det heller ingenting å utsette på: I de største rollene finner vi navn som Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, Supernatural), Idris Elba (The Wire), Chris Evans (Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer), Zoe Saldana (Avatar, Star Trek) og Jason Patrick (Sleepers, In The Valley Of Elah).

Bonusmateriale

  • Band of Buddies - Ops Training
  • The Losers - Action-Style Storytelling
  • Deleted Scene
  • Zoe And The Losers

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B - Import Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Sylvain White Skuespillere Chris Evans, Columbus Short, Idris Elba, Jason Patric, Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana
Bestillingsnummer OPTBD2276 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i