The Luc Besson Collection (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Inneholder:
Le Dernier Combat (Den Siste Kampen) - 1983
Besson oppnådde kultstatus med sin debut, en svart/hvitt science fiction. Det er et samfunn etter en katastrofe som danner rammen for historien. Himmelen regner fisk. Skyskrapere sitter i fjell av sand. Banditter sover i kister av brukte biler. ”Planet Earth” er en verden av fremtiden.

Subway - 1985
Subway utspiller seg i en labyrint av en parisisk undergrunnsstasjon - på perrongene i flere etasjer, bak forbudte dører. Fred søker tilflukt i Paris Metro og forelsker seg i den vakre jenta Helena, som er gift med en rik mann han nettopp har ranet.

Le Grand Bleu (Det Store Blå) - 1988
For to menn vil det ukjente dypet bli den ultimate testen på deres mot. For en kvinne, den endelige testen på hennes kjærlighet.

Nikita - 1990
Nikita er en ung kvinne som sammen med to nihilistiske venner myrder og raner når de går på dop. Etter rettsaken blir hun ikke satt i fengsel, men tilbys en fremtid som ”hemmelig agent” for politiet.

Atlantis - 1991
Denne produksjonen er filmkunstneren Luc Bessons kjærlighetserklæring til livet under vann. 38 måneder brukte Besson og hans team på å fotografere 80 minutter utrolige undervannsscener.

Leon - 1994
En perfekt leiemorder. En uskyldig jente. De har ingenting å miste, bortsett fra hverandre

The Fifth Element (Det Femte Element) - 1997
Drosjesjåføren Korben Dallas (Bruce Willis) lever i det 23. århundredes New York. En vanlig dag får han en uvanlig passasjer, og blir dratt inn i jakten på det femte element.

Bonusmateriale

  • Making of: L’Aventure du Grand Bleu
  • Making of: The Elements

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 7 Spilletid 13 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk), DTS HD (Fransk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Luc Besson Skuespillere Anne Parillaud, Bruce Willis, Chris Tucker, Christopher Lambert, Danny Aiello, Gary Oldman, Ian Holm, Isabelle Adjani, Jean Bouise, Jean Reno, Jean-Marc Barr, Marc Duret, Milla Jovovich, Natalie Portman, Pierre Jolivet, Rosanna Arquette
Bestillingsnummer 460117 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i