The Mask Of Zorro / The Legend Of Zorro (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
The Mask Of Zorro
Etter tjue år, klarer den legendariske Zorro (Hopkins) å rømme fra fengselet for å hevne mordet på sin kone og sin datter Elenas (Zeta Jones) kidnapping som hans verste fiende, Don Rafael Montero, gjorde. Men først må han forvandle en ung, tvilsom banditt (Banderas) til den fryktløse helten han selv en gang var for sitt folk. Med to Zorroer i aksjon, blir det dobbelt opp med eventyr og dobbelt så mye moro.

The Legend Of Zorro!
Etter å ha brukt de ti siste årene på å bekjempe urettferdighet og ondskap, står nå Alejandro de la Vega (Banderas) overfor sin aller største utfordring. Hans elskede kone Elena (Zeta-Jones) har kastet ham ut av huset! Elena har bedt om skilsmisse og funnet trøst i armene til Count Armand (Rufus Sewell), en elegant, fransk aristokrat. Men Alejandro vet noe hun ikke vet: Armand er hjernen bak en ondskapsfull plan for å ødelegge De Forente Stater. Så med både ekteskapets og landets fremtid på spill, er det nå opp til Zorro å prøve og redde begge deler før det er for sent.

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • Deleted Scenes
  • Unmaskin Zorro
  • Music Video
  • Faturettes

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 27 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk), True HD 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Martin Campbell Skuespillere Anthony Hopkins, Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell
Bestillingsnummer SGSB09172

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i