The Matrix Collection (BLU-RAY)

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Samleboks med de tre filmene Matrix, Matrix Reloaded og Matrix Revolutions, alle regissert av brødrene Andy og Larry Wachowski.

The Matrix: Perception (1999)
Virkeligheten: Verden er en bløff, et forseggjort bedrag spunnet av kraftige maskiner med kunstig intelligens som styrer oss. Keanu Reeves og Laurence Fishburne leder kampen for å frigjøre menneskeheten i The Matrix.

Ekstreme stunts, utrolige visuelle effekter og hardtslående action. Dette er en film du vil se igjen og igjen. Filmen etterlater deg andpusten. 

The Matrix Reloaded (2003)
Neo og lederne av den menneskelige motstanden oppdager at Sentinels holder på å grave vei mot Sion. De beregner at de kanskje bare har 72 timer til angrepet må ta plass, og Neo må derfor returnere tilbake til the Matrix og finne nøkkellageren slik at de kan få tilgang til hovedmaskinen for å sikre menneskelig overlevelse ...

The Matrix Revolutions (2003)
I den siste eksplosive filmen i Matrix-trilogien er Sion den siste bastion av den menneskelige rase og de må forsvare seg mot en massiv invasjon av maskiner, samtidig som Neo forsøker å oppfylle profetien som «The One». Mens the Machine Army fortsetter sine ødeleggelser på Sion, slår innbyggerne til med et aggressivt forsvar - men kan de avverge den nådeløse svermen av Sentinels lenge nok til at Neo får kontroll slik at han kan utnytte det fulle omfanget av sine krefter og avslutte krigen?

Produktfakta
Produksjonsår 1999 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Science Fiction
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 45 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Andy & Lana Wachowski Skuespillere Carrie-Anne Moss, Harold Perrineau, Harry J. Lennix, Hugo Weaving, Jada Pinkett Smith, Joe Pantoliano, Keanu Reeves, Laurence Fishburne
Bestillingsnummer 1000319190 Serie Kvinnelige regissører

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i