Inngår i kampanje

The Mechanic (Blu-ray + DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Arthur Bishop (Jason Statham) er en 'mekaniker' - en elitedrapsmann med strenge kjøreregler og et enestående talent for å eliminere målene sine på en effektiv måte. Det er en jobb som krever profesjonell perfeksjon og total likegyldighet, og Bishop er den beste i bransjen. Men når hans mentor og nære venn Harry (Donald Sutherland) blir myrdet, er Bishop alt annet enn likegyldig. Hans neste oppdrag er selvpålagt - han vil ta de ansvarlige av dage.

Oppdraget blir mer komplisert når Harrys sønn Steve (Ben Foster) kommer til ham med det samme hevnlystne målet og et brennende ønske om å lære Bishops fag. Bishop har bestandig operert på egen hånd, men han kan ikke vende ryggen til Harrys sønn. En metodisk leiemorder må dermed ta en impulsiv student dypt ned i sin egen verden, hvor et dødelig bånd oppstår mellom de to. Men i jakten på målet lurer svik rett under overflaten - og de som er leid inn for å løse problemer, blir selv problematiske.

Actionfilmen The Mechanic er en nyinnspilling av originalen med samme navn fra 1972, den gang med Charles Bronson i hovedrollen. Denne oppdaterte versjonen er regissert av Simon West, mannen bak filmer som Con Air og Tomb Raider.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Simon West Skuespillere Ben Foster, Donald Sutherland, Jason Statham, Tony Goldwyn
Bestillingsnummer 1963231 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i