Inngår i kampanje

The Mechanic (Blu-ray + DVD)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Arthur Bishop (Jason Statham) er en 'mekaniker' - en elitedrapsmann med strenge kjøreregler og et enestående talent for å eliminere målene sine på en effektiv måte. Det er en jobb som krever profesjonell perfeksjon og total likegyldighet, og Bishop er den beste i bransjen. Men når hans mentor og nære venn Harry (Donald Sutherland) blir myrdet, er Bishop alt annet enn likegyldig. Hans neste oppdrag er selvpålagt - han vil ta de ansvarlige av dage.

Oppdraget blir mer komplisert når Harrys sønn Steve (Ben Foster) kommer til ham med det samme hevnlystne målet og et brennende ønske om å lære Bishops fag. Bishop har bestandig operert på egen hånd, men han kan ikke vende ryggen til Harrys sønn. En metodisk leiemorder må dermed ta en impulsiv student dypt ned i sin egen verden, hvor et dødelig bånd oppstår mellom de to. Men i jakten på målet lurer svik rett under overflaten - og de som er leid inn for å løse problemer, blir selv problematiske.

Actionfilmen The Mechanic er en nyinnspilling av originalen med samme navn fra 1972, den gang med Charles Bronson i hovedrollen. Denne oppdaterte versjonen er regissert av Simon West, mannen bak filmer som Con Air og Tomb Raider.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Simon West Skuespillere Ben Foster, Donald Sutherland, Jason Statham, Tony Goldwyn
Bestillingsnummer 1963231

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i