The Navarone Collection (DK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Kanonene På Navarone (1961)

Gregory Peck, Anthony Quinn og David Niven er sendt ut på et umulig oppdrag; å infiltrere en uinntakelig øy som er besatt av nazistene, og å ødelegge 2 enorme, langtrekkende kanoner som gjør det umulig å komme 2000 britiske soldater till unnsetning.

Den svartelistede manusforfatteren Carl Foreman (The Bridge on the River Kwai) hadde bestemt seg for å nyetablere både navnet og troverdigheten sin, etter å ha tilbrakt det meste av 50-tallet med å jobbe anonymt. For å oppnå dette valgte han Allistair MacLean suksessroman ”Kanonene på Navarone” til filmprosjektet sitt. Med en storslått stjernebesetning og en gigantisk produksjonsmaskin ble filmen en kjempesuksess som mottok 7 Oscarnominasjoner i 1961 (bl.a. for Beste Film), og vant i kategorien Beste Special Effects. Selv om Foreman oppnådde sit mål, ble det MacLean som virkelig fikk nyte godt av filmens seiersgang: Bøkene hans ble forvandlet til en rekke storslåtte eventyrfilmer, inkludert SOS Nordpolen og Ørneredet. Like fullt er det Kanonene på Navarone som har blitt stående ikke bare som den beste filmatiseringen av MacLean, men også som ett av de aller største actioneventyrene som nåen gang er laget.

Styrke 10 Fra Navarone (1978)

Når de kommer tilbake fra sin vellykkede operasjon der de ødela kanonene på Navarone, blir Mallory (Robert Shaw) og Miller (Edward Fox) sendt til Jugoslavia på et annet, nesten umulig oppdrag. I løpet av reisen slår de seg sammen med Styrke 10, en gruppe tøffe, amerikanske elitesoldater anført av den dristige oberstløytnanten Barnsby (Harrison Ford). Men når de kommer til Jugoslavia, blir de tatt til fange av tyskerne og det ser ut til at operasjonen vil mislykkes.

Etter en åndeløst spennende flukt og noen spesielt hårreisende kamper, lykkes Styrke 10 fra Navarone å ødelegge hovedbroen og dermed demme opp for et av de mest spektakulære høydepunkter som noensinne er blitt filmet.
Produktfakta
Produksjonsår 1961 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Krig
Antall disker 2 Aldersgrense 15
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør J. Lee Thompson/Guy Hamilton
Skuespillere Anthony Quinn, Barbara Bach, David Niven, Edward Fox, Gregory Peck, Harrison Ford, Robert Shaw, Stanley Baker Bestillingsnummer 1090371

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i