The Purge 4-Movie Collection (BLU-RAY)

299,00 29900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

The Purge (2013)
Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et framtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 12-timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge - Utrenskningen. Denne natten, som preges av vold og epidemisk kriminalitet, er det en familie som får testet hvor langt de er villige til å gå for å beskytte seg selv når ondskapen bryter seg inn i hjemmet deres.

The Purge: Anarchy (2014)
Idet dette årets Purge begynner, ønsker Leo, en gåtefull einstøing som er hjemsøkt av sønnens død, hevn. Eva, en enslig mor, blir sammen med datteren Cali tvunget til å forlate leiligheten når de blir angrepet. Shane og Liz, et ungt par, blir ofre for en bilkapring. Når de søker tilflukt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz seg sammen med de tre andre fremmede menneskene. Nå skal denne usannsynlig gruppen finne ut akkurat hvor langt de vil gå for å beskytte seg selv, og hverandre, mens de kjemper for å overleve til neste dag.

The Purge: Election Year (2016)
Det har gått to år siden Leo Barnes stoppet seg selv i å utføre en grusom hevnhandling på Purge-natten. I år faller tidspunktet for dette årvisse ritualet rett før et opphetet presidentvalg. Som sikkerhetssjef for senator Charlie Roan, er Leos oppdrag å beskytte henne i hennes kontroversielle og omtvistede presidentkampanje. Men når et svik tvinger dem ut i Washington D.C.s gater på den ene natten ingen hjelp er å få, må de holde seg i live eller begge bli ofret for sine synder mot staten.

The First Purge (2018)
Blumhouse Productions ønsker deg velkommen til bevegelsen som begynte som et enkelt eksperiment: The First Purge. For å få ned kriminaliteten til under en prosent resten av året, tester de såkalte New Founding Fathers of America en sosiologisk teori som tillater aggresjon gjennom én natt i et isolert samfunn. Men når undertrykkernes vold møter de marginalisertes raseri, blir eksperimentet en farsott som sprer seg fra forsøksbyen og over hele landet.

Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Skrekk Antall disker 4
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Regissør James Demonaco/Gerard McMurray Skuespillere Joivan Wade, Lex Scott Davis, Y'Lan Noel
Bestillingsnummer 52GSB8316536 Serie The Purge
Bonusmateriale
  • The Purge - Surviving the Night: The Making of The Purge
  • The Purge: Anarchy - Behind the Anarchy
  • Deleted Scenes
  • The Purge: Election Year - Deleted Scenes
  • Inside The Purge
  • Character Spotlight: Leo
  • The First Purge - Deleted Scene
  • A Radical Experiment
  • Bringing the Chaos
  • The Masks of The First Purge

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende