The Purge 4-Movie Collection (BLU-RAY)

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

The Purge (2013)
Dersom du en natt hvert år kunne begå en kriminell handling uten at det fikk konsekvenser, hva ville du gjort? I et framtidig Amerika har regjeringen godkjent en årlig 12-timers periode hvor all kriminell aktivitet, blant annet mord, er lov: de kaller det The Purge - Utrenskningen. Denne natten, som preges av vold og epidemisk kriminalitet, er det en familie som får testet hvor langt de er villige til å gå for å beskytte seg selv når ondskapen bryter seg inn i hjemmet deres.

The Purge: Anarchy (2014)
Idet dette årets Purge begynner, ønsker Leo, en gåtefull einstøing som er hjemsøkt av sønnens død, hevn. Eva, en enslig mor, blir sammen med datteren Cali tvunget til å forlate leiligheten når de blir angrepet. Shane og Liz, et ungt par, blir ofre for en bilkapring. Når de søker tilflukt i Leos pansrede bil, slår Shane og Liz seg sammen med de tre andre fremmede menneskene. Nå skal denne usannsynlig gruppen finne ut akkurat hvor langt de vil gå for å beskytte seg selv, og hverandre, mens de kjemper for å overleve til neste dag.

The Purge: Election Year (2016)
Det har gått to år siden Leo Barnes stoppet seg selv i å utføre en grusom hevnhandling på Purge-natten. I år faller tidspunktet for dette årvisse ritualet rett før et opphetet presidentvalg. Som sikkerhetssjef for senator Charlie Roan, er Leos oppdrag å beskytte henne i hennes kontroversielle og omtvistede presidentkampanje. Men når et svik tvinger dem ut i Washington D.C.s gater på den ene natten ingen hjelp er å få, må de holde seg i live eller begge bli ofret for sine synder mot staten.

The First Purge (2018)
Blumhouse Productions ønsker deg velkommen til bevegelsen som begynte som et enkelt eksperiment: The First Purge. For å få ned kriminaliteten til under en prosent resten av året, tester de såkalte New Founding Fathers of America en sosiologisk teori som tillater aggresjon gjennom én natt i et isolert samfunn. Men når undertrykkernes vold møter de marginalisertes raseri, blir eksperimentet en farsott som sprer seg fra forsøksbyen og over hele landet.

Bonusmateriale
  • The Purge - Surviving the Night: The Making of The Purge
  • The Purge: Anarchy - Behind the Anarchy
  • Deleted Scenes
  • The Purge: Election Year - Deleted Scenes
  • Inside The Purge
  • Character Spotlight: Leo
  • The First Purge - Deleted Scene
  • A Radical Experiment
  • Bringing the Chaos
  • The Masks of The First Purge
Produktfakta
Produksjonsår 2018 Utgitt 2018
Format BLU-RAY Sone Sone B
Sjanger Skrekk Antall disker 4
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Regissør James Demonaco/Gerard McMurray Skuespillere Adelaide Kane, Carmen Ejogo, Elizabeth Mitchell, Ethan Hawke, Frank Grillo, Kiele Sanchez, Lena Headey, Max Burkholder, Michael K. Williams, Mykelti Williamson, Steve Harris, Zach Gilford
Bestillingsnummer 52GSB8316536 Serie Blumhouse, The Purge

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i