The Road (UK-import) (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
En uforglemmelig sterk roman har blitt til en uforglemmelig sterk film, hvor en fars ukuelige håp for sin unge sønn så vidt skinner igjennom det fiendtlige, postapokalyptiske landskapet som omgir dem.

En far (Viggo Mortensen) og hans sønn (Kodi Smit-McPhee) vandrer ensomme gjennom et øde og forkullet landskap. Ingenting beveger seg, det er intet liv bortsett fra asken i vinden. Himmelen er mørk. Kulden er bitende, nesten uutholdelig, og snøen som faller er grå. Målet deres er kysten, selv om de ikke vet om noe eller noen i det hele tatt venter på dem der. De har så godt som ingenting. Bare en pistol til å forsvare seg med mot de få lovløse sjelene som fortsatt lever, klærne de går i, en handlevogn med noe mat - og hverandre. Deres sterke livsvilje er det eneste som får dem til å ikke legge seg ned for aldri mer å reise seg opp igjen.

The Road er filmatiseringen av Cormac McCarthys (No Country For Old Men) bestselgende roman ved samme navn (utgitt på norsk under tittelen Veien). I 2007 fikk romanen Pulitzer-prisen, kanskje den aller gjeveste utnevnelsen en fiksjonsroman kan få. Filmen er regissert av John Hillcoat, som blant annet har laget den kritikerroste The Proposition fra 2005, og har et meget sterkt skuespillerensemble bestående av blant annet Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron og Robert Duvall.
Produktfakta
Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør John Hillcoat Skuespillere Charlize Theron, Guy Pearce, Kodi Smit-McPhee, Robert Duvall, Viggo Mortensen
Bestillingsnummer ICON70190 Serie Klima og miljø

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende