Inngår i kampanje

The Thing (2011) (BLU-RAY)

99,00 9900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

The Thing er forhistorien til John Carpenters grøsserklassiker med samme navn fra 1982. Handlingen er lagt til Antarktis, hvor en forskningsstasjon finner en utenomjordisk, skremmende skapning. 

Paleontologen Kate Lloyd ankommer den avsidesliggende regionen for å gi seg i kast med sitt livs ekspedisjon. Et norsk forskerteam har avdekket et romskip begravd under isen, og de har dessuten funnet en organisme som tilsynelatende døde i krasjet for hundrevis av år siden. Men skapningen er i ferd med å våkne fra dvalen. 

Når et eksperiment slår feil og frigjør romvesenet fra isblokken, må Kate og ekspedisjonens pilot kjempe side om side med nordmennene for å holde seg i live. Men når de innser at skapningen er en parasitt som etterligner alle levende vesener den fortærer, setter terroren inn for fullt. Ingen vet lenger hvem de kan stole på. Paranoiaen er total. 

I tillegg til internasjonale navn som Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Adewale Akinnuoye-Agbaje og Eric Christian Olsen, har The Thing også en rekke nordmenn på rollelista: Trond Espen Seim, Stig Henrik Hoff, Jan Gunnar Røise, Jørgen Langhelle, Kristofer Hivju og Jo Adrian Haavind er alle med.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør John Carpenter Skuespillere Keith David, Kurt Russell, Richard Dysart, Richard Masur, Wilford Brimley
Bestillingsnummer 52GSB8287421 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i