The Tree Of Life (Blu-ray + DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det unike dramaet The Tree of Life vant Gullpalmen ved filmfestivalen i Cannes i 2011. Filmen er mesterlig regissert av Terrence Malick (Den Tynne Røde Linjen, Badlands), med Brad Pitt, Sean Penn og Jessica Chastain i de største rollene.

Jack vokser opp som en av tre brødre i en familie i den amerikanske midtvesten. Barnas mor (Chastain) er en følsom kvinne som øser av sin kjærlighet og empati. Faren (Pitt) er hennes rake motsetning, en mann som er meget streng i sin oppdragelse og oppførsel. Foreldrene kjemper fra sine ulike ståsteder, og midt mellom dem står Jack.

Vi følger den eldste av brødrene gjennom barndommens uskyld og fram til det desillusjonerte voksenlivet med et komplisert forhold til faren. Jack (som voksen spilt av Sean Penn) føler seg som en fortapt sjel i en moderne verden - søkende etter mening i livet, men tvilende til at det finnes noe viktig å tro på.

The Tree Of Life er en saktmodig, visuelt nydelig film som krever litt tålmodighet, men som til gjengjeld belønner tilskueren med enorm følsomhet og dybde.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format Blu-ray + DVD
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 2 Spilletid 2 timer 13 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Maya, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Terrence Malick Skuespillere Brad Pitt, Hunter McCracken, Jessica Chastain, Sean Penn
Bestillingsnummer 460328 Serie 2000-tallets 100 beste filmer
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i