The Visitor (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I The Visitor møter vi Walter Vale, en enkemann, som lever et rutinepreget liv som økonomiprofessor utenfor Connecticut. Når Walter svært motvillig går med på å steppe inn for en kollega på en økonomikonferanse i New York, oppdager han at hans leilighet har blitt ulovlig utleid til et par, Tarek og Zainab. Walter går etter hvert med på å la de to bli i leiligheten inntil de finner seg et nytt sted å bo. Det går ikke lenge før Walter og Tarek knytter et vennskapsbånd, noe den mer reserverte Zainab ikke liker særlig godt.

Men, da Tarek blir stoppet og fengslet av politiet som en ulovlig innvandrer uten de nødvendige papirer, er det Walter som blir den eneste som kan besøke han, og som blir leddet mellom de to, Tarek og Zainab. Og da Tareks mor dukker opp på leten etter sin sønn, er Walters følelsesmessige engasjement i saken låst. Kampen de fire kjemper mot det amerikanske immigrasjonssystemet, og samtidig individuelle problemer, fremstår på en sterk, morsom, annerledes og dramatisk måte.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Thomas McCarthy Skuespillere Danai Gurira, Haaz Sleiman, Hiam Abbass, Richard Jenkins
Bestillingsnummer N5700293-8 Leverandør CCV - ORO Film

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende