Til Huttetuenes Land (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Max er en vilter og følsom gutt som føler seg misforstått hjemme hos mor og storesøster. Etter et raseriutbrudd blir moren sint og sender gutten til sengs uten middag. Max velger å flykte. Han havner hos huttetuene; store, rare skapninger i et øde landskap. Først blir Max sett på som neste middag, men med fabulerende evner klarer han å overbevise dem om at han er den nye kongen deres. De har lengtet etter lederskap, og tror Max vil gi dem lykken og livsmotet tilbake. Det går storveis en stund, men Max finner raskt ut at det å regjere et kongedømme er en hårfin balansekunst. Forholdet til de andre blir komplisert. Deres forhold seg imellom er preget av gleder, sorger, styrker og svakheter, akkurat som hjemme hos Max. Han innser at alle har sitt å stri med. Det blir læring for livet - i fantasi som i virkelighet.

Where The Wild Things Are er basert på Maurice Sendaks kjente barnebok fra 1963. Den illustrerte boken består av bare ti setninger, men er like fullt ansett som et mesterverk i amerikansk barnelitteratur. Regissør Spike Jonze (Being John Malkovich, Adaptation) har med sin unike versjon av fortellingen skapt en rørende og visuelt lekker spillefilm, her tilgjengelig med både norsk og engelsk lydspor.

Bonusmateriale

  • Higgelty Piggelty Pop! An all-new short featuring the voices of Meryl Streep and Forest Whitaker
  • HBO First Look. An on-set feature looking at the making of the film.
  • The Absurd Difficulty of Filming a Dog Running and Barking at the Same Time
  • The Big Prank
  • Vampire Attack
  • The Kids Take Over the Picture
  • Maurice and Spike
  • Max and Spike
  • The Records Family
  • Carter Burwell

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 40 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Spike Jonze Skuespillere Catherine Keener, Catherine O'Hara, Forest Whitaker, James Gandolfini, Lauren Ambrose, Max Records, Paul Dano, Tom Noonan
Bestillingsnummer 1000186250 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i