Titanic - Miniserien (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra Julian Fellowes, den Oscar-belønnede manusforfatteren bak Gosford Park og Downton Abbey, kommer denne påkostet miniserien om verdens mest berømte skipbrudd. Titanic - Miniserien ble laget i anledning ulykkens 100-årsjubileum 15. april 2012.

Gjennom de fire episodene som utgjør dette medrivende kostymedramaet følger vi en velskreven og sammenvevd historie full av action, mystikk og romantikk. Serien fortelles gjennom øynene til ulike figurer - både virkelige og fiktive - fra hele det sosiale spekteret på skipet, og vi får et fengslende innblikk verden anno 1912 og de tragiske hendelsene som ledet opp til den iskalde katastrofen.

De ulike handlingstrådene flettes gradvis sammen i løpet av de tre første episodene, som alle slutter med en cliffhanger når skipet begynner å synke. I seriens fjerde og siste avsnitt samles alle historiene, og vi får vite hvem av de mange rollefigurene som overlever - og hvem som ikke gjør det …

Bonusmateriale

  • Making Of
  • Audio commentary to episode 1
  • Curse Of The Titanic
  • Words Of The Titanic
  • Birth Of The Titanic

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 4 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jon Jones Skuespillere David Calder, Dragos Bucur, Geraldine Somerville, James Wilby, Toby Jones, Will Keen
Bestillingsnummer 7980-91n5 Serie Titanic
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende