Tomme Tønner (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Endelig går det veien for Ali, Nico og Bobby. Dansken har gitt dem en enkel jobb og de er på vei opp - for hvor vanskelig kan det egentlig være å stjæle en utstoppa falk? På mirakuløst vis går alt allikevel til helvete, og før gutta vet ordet av det skylder de kongen av Oslos underverden en halv million. Det er ikke bra. Ikke i det hele tatt.

Men løsningen er nærmere enn antatt. Nico har nemlig en slektning som har gjort det stort på hjemmeproduksjon av sprit, og han er ikke helt uvillig til å inngå et samarbeid. Alt gutta trenger er 400 kg sukker, så er de i gang. Men har du noen gang prøvd å kjøpe 400 kg sukker? Det er ikke mulig, det. Enten tar det jævlig lang tid - for du må innom en hel haug med butikker å kjøpe én og én pose - eller så må du stjele en lastebil full av det ...

Regidebutant (han har regissert filmen sammen med Sebastian Dalén), manusforfatter og hovedrolleinnehaver Bashir har åpenbart hatt det gøy på jobb. Sammen med Anders Danielsen Lie og Farakh Abbas utgjør han det håpløse trekløveret som roter rundt i hovedstadens underverden, omgitt av et komisk persongalleri spilt av blant andre Bjørn Sundquist, Johannes Joner, Kim Bodnia, Jenny Skavlan og Lene Alexandra Øyen. Tomme Tønner er rett og slett en energisk, deilig uhøytidelig røverhistorie som bugner over av slapstickhumor og popkulturelle referanser.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 27 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Leon Bashir / Sebastian Dalen Skuespillere Anders Danielsen Lie, Bjørn Sundquist, Jenny Skavlan, Kim Bodnia, Kristoffer Joner, Lene Alexandra, Leon Bashir, Tommy Wirkola
Bestillingsnummer B-5047 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende