Tower Heist (BLU-RAY)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Ben Stiller og Eddie Murphy leder an stjernegalleriet i den underholdende krimkomedien Tower Heist, hvor vi følger en gjeng ærlige arbeidere som bruker skitne knep for å hevne seg på Wall Street-svindleren som rundlurte dem. Filmen er regissert av Brett Ratner (X-Men 3, Rush Hour-filmene).

Når staben i en Central Park-luksusskyskraper oppdager at milliardæren i toppetasjen har stukket av med hele pensjonen deres, slår de seg sammen for å planlegge den ultimate hevnen.

Josh Kovacs (Stiller) har jobbet som stabssjef ved et av de mest luksuriøse og velsikrede bolighøyhusene i New York i over et tiår. Under hans årvåkne øyne er det ingenting som går ubemerket hen. Bare noen dager før milliardæren Artur (Alan Alda) ser ut til å slippe unna med den perfekte forbrytelsen, tar Josh og staben hans kontakt med småkjeltringen Slide (Murphy) for å planlegge det nær sagt umulige: å ta seg inn i Arthurs velbevoktede leilighet og stjele de verdiene de tror befinner seg der. Selv om gjengen består av noen skikkelige amatører, kjenner disse ferske tyvene bygningen bedre enn noen andre. Det viser seg raskt at de har kartlagt det dristige kuppet i årevis - de visste bare ikke om det før nå.

Bonusmateriale

  • Brett Ratners innspillingsdagbok
  • Tower Heist tar form
  • Alternerative sluttscener
  • Slettede og alternative scener
  • Kommentarspor

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionkomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 44 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Diverse Språk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Brett Ratner Skuespillere Alan Alda, Ben Stiller, Casey Affleck, Eddie Murphy, Gabourey Sidibe, Matthew Broderick, Michael Pena, Tea Leoni
Bestillingsnummer 52GSB8287142 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i