Toy Story Collection (UK-import) (BLU-RAY)

229,00 22900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Med Toy Story Collection får du alle de tre Toy Story-filmene samlet på ett brett, for over fire timer med artig underholdning for hele familien.

Toy Story (1995)
Toy Story er den første dataanimerte langfilmen fra Disney/Pixar, studioet som har skapt suksesser som Se opp, Rottatouille og Biler.

Woody, Andys favorittleketøy, sheriff og selvutnevnt leder for gjengen får plutselig konkurranse når Andy har bursdag og får en ny, superkul Buzz Lightyear i gave. Woody blir selvsagt sjalu når han oppdager at nykommeren Buzz blir både Andys og de andre lekenes nye favoritt. Når Woody og Buzz ved en feiltagelse havner i hendene på nabogutten Sid må rivalene samarbeide for å komme seg unna. Vil de lykkes innen Sid setter i gang med sitt neste eksperiment?

Toy Story 2 (1999)
Når en samvittighetsløs leketøysforhandler kidnapper Woody er det begynnelsen på et nytt og helsprøtt eventyr for gjengen. Woody blir fange hos den hensynsløse Al sammen med cowboyjenta Jessie, Hamm og Stinke Petter, som alle venter på å bli solgt dyrt til et museum på den andre siden av jorden. Nå er det opp til Buzz Lightyear, Rex, Slinky og alle de andre lekene å redde Woody. Bli med på en ellevill redningsaksjon med verdens morsomste leker!

Toy Story 3 (2010)
Når Andy forbereder seg til å dra på college, betyr det at Buzz, Woody og resten av lekene hans begynner å bekymre seg for framtiden. Toy Story 3 er et komisk eventyr hvor lekene blant annet plasseres i et rom fullt av utemmede smårollinger, som selvfølgelig ikke kan vente med å få de klissete fingrene sine i våre venner. Midt i det totale kaos gjør lekene sitt beste for å holde sammen under mottoet "ingen skal forlates", samtidig som Barbie står ansikt til plastikkansikt med Ken - ja, den Ken …

Produktfakta

Produksjonsår 1995 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Familiefilm
Antall disker 3 Spilletid 4 timer 35 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør John Lasseter Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer BUH0158001 Serie Pixar, Toy Story

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i