Trolljegeren (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
De tre DH-studentene Thomas Schøien, Johanna Pedersen og Kalle Stensvik, som alle går på medialinjen i Volda, får som skoleoppgave å lage dokumentarfilm om en lokal personlighet. De velger å fokusere på en folkesky mann som kommer til bygda med jevne mellomrom.

Til å begynne med vet de bare at han skal hete Hans og at de mistenker ham for å være ulovlig bjørnejeger. Det viser seg imidlertid at mannen langtfra er noen krypskytter. Han har et langt farligere og mer fantastisk yrke.

Etter hvert som Hans åpner seg for ungdommene, avdekkes sider ved det norske samfunnet som får de siste dagers mediasensasjoner om politisk korrupsjon, bevisplanting og landssvik til å blekne. Her dreier det seg om myndighetenes bevisste handlinger for å føre det norske folk bak lyset gjennom mange generasjoner.

Trolljegeren, regissert av André Øverdal og med Otto Jespersen i rollen som Hans, er virkelig en norsk produksjon man aldri har sett maken til. Den unike actionfilmen er spekket med spenning og humor, og har blitt gjenstand for stor oppmerksomhet også internasjonalt.
Bonusmateriale
  • Slettede scener
  • Improvisasjon og tabber
  • Forlengede scener
  • Utdyping av visuelle effekter
  • Bakomfilm
  • Galleri
Produktfakta
Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Action
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Andre Øverdal Skuespillere Glenn Erland Tosterud, Hans Morten Hansen, Johanna Mørck, Knut Nærum, Otto Jespersen, Robert Stoltenberg, Tomas Alf Larsen
Bestillingsnummer 460179 Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende