Tropa De Elite 2 - Nådeløs Fiende (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Korrupsjon, elitepoliti og politikk er noen av stikkordene i denne skremmende realistiske og hardkokte oppfølgeren til den brasilianske sensasjonen Tropa De Elite fra 2007.

Den populære oberstløytnanten Roberto Nascimento og elitepolitistyrken BOPE har den utakknemlige jobben med å rydde opp i narkotrafikken som herjer Rio de Janeiros slum. De har alltid trodd at det er langerne og gatebandene som er deres verstefiender, men det viser seg at de som virkelig styrer slummen og narkohandelen befinner seg langt høyere opp i systemet.

Med et manus som faktisk er enda mer ambisiøst enn forrige gang, også dette skrevet av Oscar-nominerte Bráulio Mantovani (City Of God), ble Tropa De Elite 2 - Nådeløs Fiende den mest innbringende filmen i Brasil noensinne - foran storproduksjoner som James Camerons Avatar. I likhet med forgjengeren er også Tropa De Elite 2 regissert av Jose Padilha (Bus 174) og har Wagner Moura i hovedrollen som Roberto Nascimento.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk
Lydformater DTS HD (Portugisisk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jose Padilha Skuespillere André Ramiro, Irandhir Santos, Milhem Cortaz, Wagner Moura
Bestillingsnummer 76NSB8800294NF Leverandør Soul Media Distribution A/S

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende