True Blood - Sesong 1 (BLU-RAY)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Vampyrene har kommet ut av kisten, og nå lever de blant menneskene. Med en livskraftig diett bestående av syntetisk blod er de ikke lenger avhengige av menneskeblod for å overleve. I hvert fall ikke i teorien ...

Den lille byen Bon Temps i Louisiana kan skilte med litt av en gruppe innbyggere, med den tankelesende servitrisen Sookie Stackhouse (Anna Paquin) i begivenhetenes sentrum. Når den 173 år gamle vampyren Bill flytter tilbake til Bon Temps viser han seg å fungere som et etterlengtet pustehull for Sookie, som hele livet har hørt andres tanker kaklende i sitt eget hode. Menneskene rundt henne er derimot ikke like fornøyde: Storebror og kvinnebedårer Jason er tross alle sine feil og mangler av den beskyttende typen, mens bestevenninnen Tara i utgangspunktet er skeptisk innstilt til de fleste - vampyrer i aller høyeste grad inkludert. Sam, eier av baren Merlotte's og dermed Sookies sjef, ønsker ikke konkurransen fra Bill velkommen, mens kokken Lafayette har mer enn nok med sine egne lysskye foretak. Og disse er bare noen få representanter for et splittet samfunn, der enkelte vampyrers kamp for anerkjennelse og mainstreaming forårsaker mer trøbbel enn godt er.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på romanene til Charlaine Harris.

Bonusmateriale

  • Get the dirt on everyone in town when Lafayette lets loose with secrets about Tara’s unrequited crush on Jason, the history of the Stackhouses of Bon Temps and more!
  • Take a bite out of True Blood’s history and find out how your favorite vampires were “made”
  • Read helpful hints and FYI’s that pop up to unravel mysteries
  • Explore the colorful locations of Bon Temps with animated maps
  • Watch a vampire “documentary”
  • Tru Blood commercials
  • Vampire rights public service announcements
  • Audio commentariies

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 40 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Chris Bauer, Jim Parrack, Michael Raymond-James, Nelsan Ellis, Rutina Wesley, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Stephen Moyer
Bestillingsnummer 1000194667 Serie True Blood

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i