True Blood - Sesong 2 (BLU-RAY)

159,20 15920 Veil. pris 199,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Velkommen tilbake til Bon Temps, til mysterier, sørstatssensualitet og mørke hemmeligheter. Sist gang vi traff Sookie Stackhouse ble seriemorderen som herjet Bon Temps avslørt, til den lille byens store lettelse. Sookie er fortsatt overlykkelig for at kjæresten, vampyren Bill, slapp unna oppholdet i dagslys med livet i behold - men deres intime forhold gjør livet stadig farligere for henne selv. Tara er på sin side forelsket og forhekset, Sam setter sin lit til en uventet alliert og Jason roter seg borti en vampyrfiendtlig sekt. Eric får Sookie til å etterforske forsvinningen av en 2000 år gammel vampyr, og Maryann viser seg å besitte en kraft som kan kontrollere nesten alle byens innbyggere. Så, etter å ha gjort en sjokkerende oppdagelse, må Sookie, Bill og Sam gå sammen for å danne den siste forsvarslinjen mot en djevelsk plan som truer dem alle.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med prisbelønnede True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på de populære romanene til Charlaine Harris.

Bonusmateriale

  • Charcter Perspectives
  • Flashback/Flash Forward
  • Pro/Anti-Vampire Feeds
  • Hints/FYI
  • The Vampire Report: Special Edition
  • Fellowship of the Sun: Reflections of Light
  • Audio Commentaries

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 11 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Farsi), DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Chris Bauer, Deborah Ann Woll, Jim Parrack, Mehcad Brooks, Michelle Forbes, Nelsan Ellis, Rutina Wesley, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Stephen Moyer
Bestillingsnummer 1000195779 Serie True Blood

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie