True Blood - Sesong 2 (UK-import) (BLU-RAY)

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Velkommen tilbake til Bon Temps, til mysterier, sørstatssensualitet og mørke hemmeligheter. Sist gang vi traff Sookie Stackhouse ble seriemorderen som herjet Bon Temps avslørt, til den lille byens store lettelse. Sookie er fortsatt overlykkelig for at kjæresten, vampyren Bill, slapp unna oppholdet i dagslys med livet i behold - men deres intime forhold gjør livet stadig farligere for henne selv. Tara er på sin side forelsket og forhekset, Sam setter sin lit til en uventet alliert og Jason roter seg borti en vampyrfiendtlig sekt. Eric får Sookie til å etterforske forsvinningen av en 2000 år gammel vampyr, og Maryann viser seg å besitte en kraft som kan kontrollere nesten alle byens innbyggere. Så, etter å ha gjort en sjokkerende oppdagelse, må Sookie, Bill og Sam gå sammen for å danne den siste forsvarslinjen mot en djevelsk plan som truer dem alle.

Serieskaper Alan Ball har tidligere skrevet manus til den Oscar-belønte (bl.a. for beste film) American Beauty og regissert HBO-serien Six Feet Under, som i sin tid vant flere Emmy-priser. Med prisbelønnede True Blood har han laget en serie som ikke bare er ekstremt underholdende, men som også sier en del om de problemene vi sliter med i vårt eget, vampyrfrie samfunn. Serien er basert på de populære romanene til Charlaine Harris.

Bonusmateriale

  • Audio Commentaries
  • The Vampire Report
  • HBO.com Pieces: Who Needs Marriage?, Do You Want To Live Forever?, Detoxify Your Life, It’s Hip To Be Alive
  • Enhanced Viewing: Character Perspectives PIP
  • Enhanced Viewing: Flash Back / Flash Forward PIP
  • Enhanced Viewing: Pro / Anti Vampire Messaging
  • Enhanced Viewing: Hints and FYIs

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Utgitt 2010
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 5
Spilletid 11 timer Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater DTS HD (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Alexander Skarsgård, Anna Paquin, Chris Bauer, Rutina Wesley, Ryan Kwanten, Sam Trammell, Stephen Moyer Bestillingsnummer 1000149938
Serie True Blood

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende