Twilight Zone - The Movie (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
1959. Fredagskveld. Vi reiste i tid. Var vitne til overraskende vendinger. Omgikkes med romvesener. Ble skremt. Rod Serlings minneverdige serie tok oss med inn i The Twilight Zone, Og i 1983 tok vi turen inn i sonen enda en gang, ved hjelp av fire kreative filmskapere. Regissørene John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante og George Miller har laget historier basert på eller inspirert av klassiske episoder i serien. Landis forteller oss om en fordomsfull mann som får smake en durabelig dose av sitt eget hat.

Spielberg tar over med en historie om pensjonister som på magisk vis opplever å bli unge igjen. Dante serverer en skikkelig grøsser om et barn som bruker sine tegneserie-inspirerte superkrefter til å gjøre hele familien til slaver. Og frykten når nye høyder med Millers avsluttende beretning om en nevrotisk flypassasjer som ser et monster på vingen. Eller gjør han det?

Produktfakta

Produksjonsår 1983 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 37 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør George Miller Skuespillere Albert Brooks, Dan Aykroyd, John Lithgow, Kathleen Quinlan, Scatman Crothers, Vic Marrow
Bestillingsnummer WHV115744BR Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende