Unbroken (BLU-RAY)

Denne varen er dessverre ikke lenger tilgjengelig. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Angelina Jolie er regissør og produsent av Unbroken, den episke dramafilmen om det utrolige livet til OL-mesteren og krigshelten Louis "Louie" Zamperini.

Zamperini var OL-mesterer i sprint som under andre verdenskrig overlevde en flystyrt. Sammen med to andre soldater holdt han seg i live, drivende på en flåte i 47 dager - før han ble funnet av den japanske marinen som sendte ham til en krigsleir hvor de forsøkte å knekke ham med tortur.

Unbroken er basert på den populære boka av Laura Hillenbrand (Seabiscuit). Dette er en kraftfull og inspirerende historie om hvor utholdende vi mennesker kan være.

Hovedrollen som Zamperini spilles av stjerneskuddet Jack O'Connell. I øvrige roller finner vi blant andre Dohmnall Gleeson, Finn Whittrock, Alex Russell, Garrett Hedlund og John Magaro. Bak kamera står den mangfoldig ganger Oscar-nominerte filmfotografen Roger Deakins (Skyfall, No Country for Old Men, Fargo, The Shawshank Redemption).

Bonusmateriale
  • Prison Camp Theatre: Cinderella
  • Cast And Crew Concert
  • Louis' Path To Forgivness
  • Deleted Scenes
  • Inside Unbroken
  • The Real Louis Zamperini
Video
Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Drama, Krig
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 17 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Angelina Jolie Skuespillere Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Jack O'Connell
Bestillingsnummer 52GSB8303587 Serie Oscarnominert

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende