Under Huden (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Helt siden hans kone brant til døde i en bilulykke, har den briljante plastiske kirurgen Robert Ledgard (Antonio Banderas) vært besatt av å utvikle en type syntetisk hud som kunne ha reddet henne. Etter tolv år framstiller han endelig hud som føler berøring, men som samtidig er kraftig nok til å motstå alle angrep - både innenfra og utenfra.

Men de lange årene med studier og eksperimenter på mus var selvfølgelig ikke nok. Robert trengte tre ting: en menneskelig forsøkskanin, en medsammensvoren og ingen skrupler. Sistnevnte bød ikke på problemer, for skrupler hadde han aldri. Marilia, kvinnen som passet ham fra dagen han ble født, var den perfekte partner. Og når det gjelder den menneskelige forsøkskaninen …

I thrilleren Under Huden tar den spanske mesterregissøren Pedro Almodovar (Alt Om Min Mor, Snakk Til Henne) for seg sine faste temaer - svik, ensomhet, frustrasjon, seksualitet og død - samtidig som han tilfører et kjølig element av science fiction. Filmen er både vakker og makaber, med en urovekkende karismatisk Banderas i hovedrollen.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 39 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater DTS HD (Spansk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Pedro Almodovar Skuespillere Antonio Banderas, Elena Anaya, Jan Cornet, Marisa Paredes
Bestillingsnummer B-5116 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i