U.S. Marshals (BLU-RAY)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Tommy Lee Jones, i en reprise fra sin Oscar vinnende rolle som den ustoppelige U.S. Marshal Sam Gerard, vender tilbake i en ny thriller fylt av spenning, action og sterke karakterer.

En hensynsløs og mystisk leiemorder (Wesley Snipes) er på flukt fra loven samtidig som han prøver å oppspore hvem som ga ham skylden for to mord i New York City. Sam Gerard og hans team blir satt på saken. Denne gangen må de derimot samarbeide med en arrogant FBI agent (Robert Downey jr.). En person de ikke kjenner og som de ikke helt stoler på. Bestemt på å avdekke morderens sanne identitet, og hans rolle i en mulig regjeringskonspirasjon, bruker de intelligens, erfaring og harde midler i en eksplosiv jakt på rømlingen. Leiemorderen, utspekulert og smart, sverger at han aldri skal bli tatt. Sam Gerard, besatt av sine forpliktelser, sverger at hans bytte skal nedlegges. Og jakten er i gang – igjen!

Bonusmateriale

  • Anatomy of the Plane Crash
  • Justice Under the Star
  • Commentary by Director Stuart Baird

Produktfakta

Produksjonsår 1998 Format BLU-RAY
Sone Sonefri Sjanger Actionthriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Stuart Baird Skuespillere Irene Jacob, Joe Pantoliano, Kate Nelligan, Robert Downey Jr., Tommy Lee Jones, Wesley Snipes
Bestillingsnummer 1000301864 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i