Valentine's Day (UK-import) (BLU-RAY)

139,00 13900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Det er den dagen i året da kjærligheten skal blomstre mer enn vanlig. For travle par og single i Los Angeles gir dagen prestasjonsangst. Hva om den ekte kjærligheten ikke er ekte likevel? Og finnes det egentlig noe slik som "den ideelle partner"?

I en serie små historier, som innimellom tangerer hverandre, følger vi par og single med små eller store forventninger til dagen som skal få hjertet til å svulme og kroppen til å sitre. For noen er Valentine's Day bekreftelsen på forpliktende kjærlighet og evig troskap. For andre er den kynisk markedsføring av noe som ikke fungerer knirkefritt i annet enn tredjerangs kioskromaner. Uansett hvilken kategori rollefigurene tilhører, vil samtlige veksle mellom tårnhøy begeistring og kjellerdyp frustrasjon mens de tråkler seg gjennom en dag så uventet som bare kjærligheten kan være.

Garry Marshall er en av Hollywoods mest anerkjente regissører av romantiske komedier, kjent for filmer som Pretty Woman, Prinsesse På Prøve-filmene, Runaway Bride og Frankie & Johnny. Denne gang har han fått med seg en mengde av filmbyens største stjerner, blant dem Marshall-veteranene Julia Roberts og Anne Hathaway.

Bonusmateriale

  • Slettede scener
  • Stjernenes Valentine historier
  • Kommentarspor
  • Garry-faktoren
  • Musikkvideo med Jewel
  • Blemmer

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 2 timer
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Garry Marshall Skuespillere Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Bradley Cooper, Carter Jenkins, Emma Roberts, Eric Dane, George Lopez, Hector Elizondo, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts, Kathy Bates, Patrick Dempsey, Queen Latifah, Shirley MacLaine, Taylor Lautner, Taylor Swift, Topher Grace
Bestillingsnummer 1000164629

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i