Vi På Saltkråkan - Den Komplette Serien (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
"Gå ned til Strandveien i Stockholm en sommermorgen og se om det ligger en liten hvit skjærgårdsbåt med navnet Saltkråkan I. Om det gjør det så er det den rette båten, og man skal bare gå om bord."

En vakker junidag stiger familien Melkerson ombord på båten som skal ta de til Saltkråkan, øya som ligger ytterst i Stockholms skjærgård. Der bor Tjorven sammen med hunden Båtsman, sine foreldre og sine to storesøstre Teddy og Freddy. Denne sommeren blir Tjorven kjent med familien Melkerson med den jevngamle gutten Pelle, hans storebrødre Niklas og Johan, deres pappa som er enkemann og kalles farbror Melker, samt datteren Malin, eldstebarnet i familien. Livet på Saltkråkan byr på mange spennende eventyr: Havsnød, skattejakter, tjuvfiskere og mye annet!

Astrid Lindgrens Vi På Saltkråkan handler om livet på øya Saltkråkan i Stockholms skjærgård. Etter å ha hatt et sommersted i skjærgården i mer en 30 år syntes Astrid Lindgren at hun kjente miljøet tilstrekkelig til å kunne skrive om det. Vi På Saltkråkan er den eneste av Astrid Lindgrens fortellinger som er skrevet direkte for TV, og det var først etter at tv-serien ble vist at manuset kom ut i bokform.

Produktfakta

Produksjonsår 1964 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 6 timer 4 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Olle Hellbom Skuespillere Bengt Eklund, Björn Söderbäck, Kristina Jämtmark, Louise Edlind Friberg, Maria Johansson, Stephen Lindholm, Torsten Lilliecrona, Urban Strand
Bestillingsnummer 2129431 Serie Vi På Saltkråkan

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende