W.E. (UK-import) (BLU-RAY)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Det romantiske dramaet W.E. er en fortelling om jakten på kjærlighet i vår moderne verden, beskrevet gjennom en av tidenes mest omtalte romanser. Filmen er skrevet og regissert av en av musikkverdenens aller største stjerner, Madonna.

Wally Winthorp (Abbie Cornish) lever i et kjærlighetsløst ekteskap på Manhattan. Hun er besatt av Wallis Simpson, den elegante amerikanske kvinnen som trollbandt Englands blivende konge, Edward, og fikk ham til å abdisere fra tronen for henne. Wallis ble senere hertuginne av Windsor og levde resten av sitt liv sammen med kongen, som en celebritet i britisk eksil.

Wally finner inspirasjon og krefter i Wallis' overbevisning om at kjærligheten betyr alt, og forstår at også hun en dag må gå nye veier. Når hun får et større innblikk i hva Wallis måtte ofre for å få Edward, finner hun motet hun trenger for å følge sitt eget hjerte - og ta endelig ansvar for egen lykke.

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2012
Format BLU-RAY Sone Sone B - Import
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 1 timer 54 minutter Aldersgrense 11
Lydformater DTS HD (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Madonna Skuespillere Abbie Cornish, Andrea Riseborough, David Harbour, James D'Arcy, Oscar Isaac, Richard Coyle
Bestillingsnummer OPTBD2318 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende