Wallander - Afrikaneren / Det Svake Ledd (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Afrikaneren
Det bygger opp til valgkamp og på torget i Ystad lokker de Sosialdemokratiske valgplakatene med sin lokale politiker Bo Göran Karlsson, en politiker som har valgt kampen mot fremmedfrykt som sin hovedsak og ser som sin største oppgave å sørge for at Skåne blir kvitt stempelet som innvandrerfiendtlig.

Samtidig ruller et tog inn på stasjonen i Gdansk, Polen. Om bord finner man en død, sort mann med store deler av ansiktet skutt bort. Det viser seg at mannen er blitt skutt i Ystad hvor toget kom fra. Dermed er det enda en sak for Ystadpolitiet og Kurt Wallander. For Kurt Wallander tar saken en uventet retning når mordvåpenet viser seg å kunne kobles til en barndomskamerat.

Det Svake Ledd
En travtrener blir funnet død og mye tyder på at han er blitt sparket ihjel av favoritthesten sin. Men obduksjonen viser noe helt annet. Travtreneren er blitt brutalt myrdet og dermed blir dette automatisk en sak for Kurt Wallander. Naboene bekrefter at han bodde alene, men at han ved flere tilfeller hadde besøk av en mystisk kvinne. I jakten på å finne denne kvinnen avdekker man et helt annet bilde av travtreneren. Et sted i det vakre skånske landskapet finnes en mørk verden som ikke tåler dagens lys.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 54 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace Bestillingsnummer 460164
Serie Wallander Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende