Wallander - Blodsbånd / Forfalskneren (BLU-RAY)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Blodsbånd
Louise Dyrander leier et rom på hotellet i Ystad for, som så mange ganger før, å tilbringe en natt med sin elsker. Morgenen etter gjør stuepiken et makabert funn. Rommet som Louise bodde på ser mer ut som et slakterhus. Det er blod overalt og Louise er forsvunnet. Fingeravtrykkene i rommet peker mot en Oskar Ung, som viser seg å være Louises elsker. Linda Wallander, som settes på saken, har tidligere hatt et forhold til denne mannen, og følelsene dem imellom viser seg fremdeles å være tilstede.

Forfalskneren
Carina Olsson vitner for Malmøpolitiet om et narkotikaoppgjør som har foregått på restauranten. Hun gjør dette på betingelse om full immunitet. To dager senere blir Carina funnet død. Skutt med to skudd i hodet og ett i ryggen. En regelrett henrettelse med Carinas 7 år gamle datter, Cleo, som eneste vitne. Cleo kommer seg unna på mirakuløst vis og legges inn på sykehus i apatisk tilstand. Saken har koblinger til Malmøs underverden og Ystadpolitiet får forsterkninger av Malmøpolitiets Frank Borg, en etterforsker med mildt sagt tvilsomme arbeidsmetoder.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format BLU-RAY
Sone Sone B Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Norsk, Svensk
Lydformater DTS HD (Svensk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Stephan Apelgren Skuespillere Johanna Sällström, Krister Henriksson, Ola Rapace
Bestillingsnummer 460167 Serie Wallander
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende